Seuraava siirto

On ne koko ajan ajatuksissa - raskaus ja lapsi. Ja jollei itse aktiivisesti sitä ajattele, niin aina joku tai jokin muistuttaa.

Eilen kävimme uimassa. En ole koskaan erityisesti tykännyt uimisesta, koska en ole kovin tehokas uimari. Eilen kuitenkin ensimmäistä kertaa ehkä koskaan, oikeasti nautin siitä uimahallissa uimisesta. Tajusin, että sehän oli oikeasti tosi kivaa.
Olen käynyt myös muutaman viikon shindossa ja se on ollut todella rentouttavaa. Päätin jo loppuvuodesta, että alan käydä esim. joogassa, jotta pääsen säännöllisesti rentoutumaan ja tekemään samalla kehonhuoltoa. Tuo shindo tuli tietooni ihan vahingossa, mutta se vaikutti heti niin kiinnostavalta, että päätin lähteä kokeilemaan.

Eiliseen uimahallireissuun palatakseni - olimme siis jo pukeutumassa ja lähdössä pois kun siihen pukukopeille sattui joku Mirkun puolituttu. Hän sanoi, että "olet sitten päässyt lähtemään ihan itsekseen, ilman lapsia!" En vielä pitänyt tätä outona, koska ihmiset jostain syystä viittaavat monesti koiriimme 'lapsina'. Mirkku siihen totesi, että no eipä ne tänne taitaisi päästäkään, johon tämä henkilö huikkasi pesuosastolle kävellessään, että "niin, ovat vielä niin pieniä!"
Jep, jep - harva arvaakaan, miten pieniä! Jäimme vähän hämmentyneinä tirskumaan sinne pukukopeille ja Mirkku vaan totesi, että "sillä ei kyllä ollut silmälaseja päässä..." :D


Päädyimme nyt siihen, että hoitoja jatkettaisiin esim. huhtikuussa. Kunhan nähdään ensin, miten tyroksiini vaikuttaa minulla. Ja muidenkin aikataulujen puolesta huhtikuu vaikuttaisi sopivalta :) Kiva suunnitella jo, että päästäisiin taas jatkamaan!

Kommentit

 1. Kiva kuulla, että teillä löytyy jo intoa uuteen siirtoon, jes! Toivon teille vain sitä parasta onnea! <3
  Kävin tässä kampaajalla taannoin, joka kysyi multa aika jännästi "sun hiuslaadusta voisi päätellä, että olet raskaana?"
  Johon ehkä vähän tökerösti vastasin "ei siitä hiusten laadusta varmaa sit sitä huomaa, et just on ollu keskenmeno"
  Jälkeenpäin naurattaa toi tilanne :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! <3
  Ihmiset eivät tietenkään ymmärrä, mitä meille noista kommenteista tulee mieleen. Mutta toisaalta tekisi mieli vastata juuri noin suoraan kuin mitä joskus kysytäänkin :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään