Uudelle vuosikymmenelle

Reilu kuukausi tästä eteenpäin ja siirryn kokonaan uudelle vuosikymmenelle, kun täytän 30! Miten siihen pitäisi suhtautua? Ajatuksissa on isoja asioita: perhe, häät, uusi ammatti, oma yritys. Häät, jotka ovat vihdoin, jo muutaman päivän päästä mahdolliset!

Halusimme koko ajan odottaa, että avioliittolaki olisi tasa-arvoinen, ennen kuin menemme naimisiin. Kohta se on oikeasti mahdollista. Häitä suunniteltiin alun perin tälle vuodelle, mutta koska viime vuoden hoitojen myötä kaikki rahat hupenivat, niin saa nähdä, siirtyvätkö häät ensi vuoteen. Omassa päässäni olen miettinyt hääpaikkaa ja häämatkakohdetta myöten kaikkia asioita, mutta mitään ei ole täysin sovittu. Ei edes sukunimeä! Saman nimen kuitenkin haluaisimme, jotta se olisi joskus koko perheen yhteinen.

Naimisiin meno riippuu myös siitä, miltä meidän perhetilanne näyttää. Jos kävisi niin onnellisesti, että perheenlisäystä olisi odotettavissa ensi vuodelle, niin häät varmaankin pidetään tänä vuonna.

Valmistun uuteen ammattiini tämän vuoden lopussa ja tarkoitus olisi alkaa toimia ainakin osa-aikaisena ko. ammatissa. Se tarkoittaa oman yrityksen perustamista. Se kyllä jännittää. Toisaalta odotan kuin kuuta nousevaa sitä vapautta, että saan määrätä omasta ajastani myös työajalla. Ja saan tehdä työtä, joka on oikeasti mielekkäintä, mitä voin keksiä. Se tarkoittaa kuitenkin myös isoja investointeja, toimitilojen hankkimista, markkinointia, töitä, töitä ja töitä.


Mitä hoitoihin tulee, niin kiertojen perusteella näyttää siltä, että huhtikuussa olisi mahdollista tehdä alkionsiirto! :) Sitä odotellessa...

Kommentit

  1. Täällä kans odotettiin avioliittolakia ja sit tavallaan tuo toukokuun hääpäivä määräyty käärön vuoksi jo keväälle ja tälle vuodelle, mutta vaikka lapsenalku meiltä vietiin pois niin ei kuitenkaan hääpäivää peruttu. Toki nyt on vähän kriisi, et saadaanko me mitään kunnon paikkaa ja kun rahaa ei tähän touhuun olla säästetty yhtään, mutta katsotaan miten käy :) jonkinlaiset pippalot nyt kuitenkin järjestetään.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä, että saatte hääasiat kuntoon ja upeat häät :) Eihän se välttämättä isoja summia rahaa vaadi, kun jokainen voi toki päättää, millaiset häät itse haluaa.
    Se oli huvittavaa, kun tämä tasa-arvoinen avioliittoasia tuli julkisuuteen kansalaisaloitteen myötä, niin minultakin kysyttiin, että "miksi te haluatte kirkkohäät?". No ei haluta! Eikä muutenkaan mitään perinteisiä häitä täydy saada. Me halutaan lähinnä naimisiin :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään