Hukkareissu

Päiväretki klinikalle ei tänään tuonut inssin iloa, vaan lisää pettymyksen nielemistä ja osoitusta siitä, että tässä ollaan ihan oman kehon vietävänä.
Eli kierto ei taaskaan ollut normaali ja melko lailla samat "ongelmat" kuin viimeksikin: ei ovulaatiolimaa, kohdun limakalvo liian ohut, kohdunsuun lima ei kirkasta ja nyt ei löytynyt koko vasenta munasarjaa! Oikealla ei siis yhtään johtofollikkelia, mutta vasen jäi arvoitukseksi.
Tällä kertaa kuitenkin LH-piikki oli olevinaan eilen illalla, kun viimeksi en saanut sitä testiin näkymään ollenkaan. En tiedä, tulkitsinko sitten viivan tummemmaksi kuin se olikaan... Kuitenkin selvästi tummempi kuin eilen aamulla ja tänä aamuna.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin ja lohduttaviin sanoihin...

Kommentit

  1. voi ei :( , mitäs lääkäri tästä sanoi? lääkityksiä tulossa? tai muita tutkimuksia?

    VastaaPoista
  2. Eilen sain ohjeet seuraavaan kiertoon: kokeillaan ilman mitään hormoneja. Mulla oli ainakin kolme kiertoa ennen Letrozolia normaalit ovulaatiot kp 16-17. Ennen letroja ja ekalla letro-kierrolla oli myös hyvä kohdun limakalvo. Sitten mun pitäisi tällä viikolla käydä progesteroni-testissä, eli haluavat varmistaa oliko ovulatorinen kierto vai ei. Myös suosittelivat ottamaan vielä uudelleen kilpirauhasarvot (otettiin syksyllä viimeksi) ja prolaktiinin. Saan näihin lähetteet, niin voin käydä omalla paikkakunnalla labroissa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään