Piäsiinen

Verikokeet osoittivat, että progesteroni oli ihan normaaleissa lukemissa, eli olinkin ovuloinut viime kierrossa. Varmaankin ovulaatiotuntemukseni olivat sitten ihan oikeita, eikä kuviteltuja, kuten ajattelin. Samoin kuin tikkutesti. Kätilö oli sitä mieltä, että munasolu oli ollut varmaankin irronnut silloin kun ultrattiin... Ja mitä ilmeisimmin vasemmalta, mutta koska koko munasarjaa ei saatu monitoriin, niin vaikeapa tuota on ollut nähdä.
Lääkäri oli sitä mieltä, mitä mekin, että jätetään toistaiseksi letrozolit pois ja katsotaan osaako mun kehoni toimia ihan itsekseen niin kuin pitää! Olen aika helpottunut, koska vähän pelkäsin, että jos aletaan ehdottamaan vaan enemmän ja useampaa hormonia, niin en haluaisi niihin lähteä kun mulla on tuntemus, että kehoni on toiminut ihan hyvin.


Nyt on sitten aika ottaa iiiiihan rennosti 4 päivää ja lähteä viettämään pääsiäistä eli piäsiistä, kuten täälläpäin sanotaan, mun synnynseuduille :D Pääsee puhumaan omaa murretta ihan viimesenpäälle - se on aina virkistävää!
Pääsiäisen pyhinä pitäis alkaa taas ovulaatiota testailemaan ja ensi viikolla on meno klinikalle sen mukaan, mitä testit näyttää.


Onneksi viime aikoina on ollut paljon muuta asiaa mietittävänä, niin tämä väliaika ei ole tuntunut miltään odottamiselta. Teen muun muassa ennakkotehtävää opiskelupaikan hakua varten - jännittää jo valmiiksi, että mitä jos pääsenkin opiskelemaan!


Hyvää pääsiäistä!

Kommentit

  1. Kuulostaa hyvältä plääniltä :) Rentouttavaa pyhien aikaa ja tsemppiä tulevaan kiertoon! Ja mitä elämänmuutosten suhteen tulee, niin asioilla on aina tapana selvitä, kun aika koittaa. Tsemppiä siis myös koulupaikan hakuun :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä :) Pääsiäinen oli tosiaankin rentouttava ja hauska miniloma ja tuli tosi tarpeeseen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään