3. inssi

Varasin etukäteen tälle päivälle ajan klinikalle eli kp 14, koska arvioin että ovulaatio voisi hyvinkin osua kp13-14. Sovittiin, että tarvittaessa voin mennä klinikalle jo sunnuntaina, jos siltä näyttää.
Eilen eli sunnuntai-iltana LH-testi olikin positiivinen ja menin siis tänään sovitulla ajalla klinikalle.
Homma meni tosi hyvin, koska pystyin sopimaan etukäteen töissä, että lähden vähän aiemmin, kun aika oli etukäteen varattu.

Halusin varmuuden vuoksi vielä ultran, koska ne epäselvät letro-kierrot kummittelevat vielä takaraivossa. Kaikki näytti kuitenkin hyvältä: folli 23 mm ja kohdun limakalvo 9,5 mm eli hyvin sama tilanne kuin viimeksi!

Lääkäri oli taas eri kuin aiemmin. Hän halusi määrätä mulle nyt Lugesteronia. Kysyin miksi, voiko olla haittaa ja juttelin vielä sairaanhoitajan kanssa siitä, miksei tästä ole ollut puhetta aiemmin kenenkään kanssa. Tämä lääkäri nyt halusi, että käytetään kaikki keinot onnistumiseksi.
Itseäni vaan alkoi vähän ärsyttää se, että taas määrätään hormoneja, joille en tiedä onko tarvetta. Ja kukaan muista lääkäreistä ei ole halunnut tätä aiemmin määrätä, miksi?
En voi muuta kuin taas luottaa siihen, että niistä on taas vain hyötyä, eikä mitään haittaa.

Kommentit

 1. Se on kyllä jännä, että lääkäreillä on usein aina eri käsitys asioista (myös siis ihan perus terveydenhuollossa.) mutta paljon onnea piinapäiviin, jospa se nyt onnistuisi :)

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan! Pidetään peukkuja :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) On tosiaankin tullut huomattua se, että jokaisella on oma näkemys.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Toivotaan, että onnistaa! :) Pakko kysyä, että mille klinikalle voi mennä sunnuntaisinkin?

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) InOva Kuopiossa ottaa vastaan viikonloppunakin. Silloin on kätilö paikalla, joka voi myös tehdä inssin, jos on todettu että homma hoituu helposti. Kätilön kanssa on jotenkin itselläni jopa luottavaisempi olo, koska hän on lähes joka käynnillä paikalla ja tuntuu tietävän monta käytännön asiaa paremmin kun lääkärit, jotka joka kerralla ovat eri.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään