Avautumista

Inseminaatiosta tuli maanantaina 14 vrk ja testasin sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina negat. Se miksi tein noin monta testiä, johtui siitä että sunnuntaina Clearbluen tikussa näkyi toooodella haalea haamu. Niin haalea, että jouduin monta minuuttia tuijottelemaan sitä eri valaistuksissa, koska luulin että kuvittelin sen. Luget loppuivat sunnuntaiaamuna ja olin päättänyt, että jos testaan negan niin en hae uutta satsia. Nyt en sitten kuitenkaan voinut ollut hakematta, koska testi jäi kaivelemaan mieltä, eli jatkoin lugeja vielä maanantaihin. Maanantaiaamuna testasin uudelleen apteekin omalla testillä ja sama haalea haamu kummitteli tikussa. Vertasin käyttämättömään testiin, jossa ei kertakaikkiaan näkynyt mitään ja olin edelleen yhtä epävarma, mitä siinä tikussa on.
Jatkoin lugeja vielä maanantain. Tiistaiaamuna testasin ja nyt en jäänyt edes pällistelemään tikkua sen tarkemmin kun kerran selkeää käden mitan päästä erottuvaa viiva ei tikkuun tullut, niin tulkitsin sen ja edellisetkin negoiksi. En ottanut lugeja enää tiistaina, koska lääkärin ohje oli lopettaa ne jos testi on negatiivinen.

Nyt sitten odottelen, että ne hemmetin menkat alkaisivat. Luulin jo maanantaina, että menkat alkoivat kesken työpäivän, kun tuntui jotakin valuvan sen verran, että tunsin selvästi. Lisäksi heti sen jälkeen alkoi menkkakivun tyyppinen alaselkäkolotus, joka jatkui ainakin pari tuntia. Sellainen tunne, johon normaalisti olisin jo ottanut Buranaa, mutta enpä vielä kuitenkaan viitsinyt kun en ollut varma testistä. Vessaan mennessä yllätys oli kyllä iso, kun menkat eivät olleetkaan alkaneet.
Nyt olin sitten varma, että tänään alkaa kun maanantai-iltana otin viimeisen lugen. Odotan, että alkaisivat nyt kuitenkin ennen viikonloppua, kun ovulaatio on melko varmasti sitten kahden viikon päästä, niin kivempi olisi jos ei mene viikonlopulle.
Nyt oli kyllä itselle uusi tilanne, kun pääsi tekemään testin ekaa kertaa oikeana testipäivänä, kun aiemmin menkat on alkaneet päivää ennen testipäivää! Olen nyt googlettanut, miten ihmisillä on kierto mennyt lugejen kanssa ja joillakin on jopa viikon kestänyt vikan lugen jälkeen, ennen kuin menkat alkaneet :O Mulla on nyt vasta toinen päivä lopettamisen jälkeen. Olin varma, että menkat alkaa jo lugeista huolimatta, koska niillä tuntuu olevan niin kiire alkaa aina tarkkaan samana päivänä ja niin ettei varmaan jää epäselväksi alkoiko vai ei! Hyvähän se on toki, että kierto on säännöllinen jne...

Olen nyt ollut ilman alkoholia 3,5 vko ja ilman sokeria 1,5 vko. Alkoholia ei ole tehnyt mieli toistaiseksi oikeastaan ollenkaan. Sokeritonkin on mennyt yllättävän helposti! Olen vältellyt piilosokeria ja hiivaa tarkasti. Ihoreaktio, joka tuli vappuna oli todella voimakas, aivan kuin koko kaula olisi palanut auringossa. Sitä kesti melko pahana muutaman päivän, kunnes alkoi rauhoittumaan ja nyt iho on ollut paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan! Mitään jälkeäkään ei ole näkyvissä. Myöskään silmäluomissa, jossa mulla on ollut jo muutaman vuoden jatkuvaa atooppista oireilua, ei ole juuri mitään myöskään. En ole rasvaillut edes joka päivä, vaikka tavallisesti mun on täytynyt rasvata silmäluomia jopa 5-10 krt päivässä! Tietysti myös aurinko auttaa, mutta nämä iho-ongelmat ei ole pariin vuoteen olleet näin hyvin kontrollissa.

Tänään tein poikkeuksen sokerittomaan. Halusin testata itseäni, koska mun ei ole tehnyt mieli mitään sokeria viikkoon (mikä on TODELLA outoa!). Söin kaksi cookieta (koska niitä oli vain 2 kpl, uskalsin testata). Tajusin jo syödessä, että mun ei oikeastaan tee mieli syödä niitä ja niiden syömisen jälkeen ei jäänyt minkäänlaista halua syödä lisää. Aion todellakin jatkaa ilman sokeria tämän kuun loppuun ja pitää kontrollin syömisissäni siitä eteenpäin, koska uskon että pystyn siihen!

Viime viikolla olin muutamana päivänä tosi väsynyt. Liikun työssäni paljon ja tuntui, että jalat on niin painavat, etten jaksa mennä portaita ylös tai kävellä yhtään ylimääräistä. Saatoin mennä kotona nukkumaan kahdeksan jälkeen ja iltapäivällä tuntui raskaalta ajaa töistä kotiin. Päättelin sen johtuvan tuosta sokerittomuudesta. Maanantaina alkoi sitten flunssan oireet, kurkkukipu ja nenä vuotamaan. Lämpöä ei ole ollut yhtään, mutta flunssa on vienyt kyllä tänään ihan sängyn pohjalle.

Tästä vielä taas noustaan ja aletaan katsella kohti tulevaa jälleen.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään