Tauon jälkeen... Jatkuu!

 
 
Reilu kuukausi on tainnut mennä ihan täydessä hiljaisuudessa näiden asioiden tiimoilta. Vietin kesälomaa, jonka aikana en uhrannut ajatustakaan koko projektille. Kesäloman jälkeen noin viikon kuluttua aloin metsästää ovulaatiota ja se sattuikin tulemaan juuri kyseisenä hetkenä tikkuun näkymään! Seuraavana aamuna näytti jo tyhjää, mutta menin kuitenkin klinikalle.
Tilanne ei tosiaankaan näyttänyt olevan mikään paras mahdollinen hedelmöittymisen kannalta, mutta inseminaatio tehtiin kuitenkin, meidän neljäs.
Oltaisiin toki voitu jättää tämä kierto väliin, mutta tuntui helpommalta tehdä se inseminaatio nyt vaikkakin vähän huonommilla spekseillä kuin aiemmin. Eipähän se ole aiemminkaan tärpännyt, vaikka miten hyvältä on näyttänyt!!!
 
Me ollaan paljon mietitty ja pohdittu jatkoa. Ja ollaan henkisesti varauduttu siihen, että mennään syksyllä IVF-hoitoihin. Sain klinikalta viime käynnin yhteydessä yllättäen sellaisen tarjouksen, johon päätin heti tarttua - liittyen IVF-hoitoihin. Eli jos ja kun tämä inseminaatio ei tuota tulosta (en jaksa valitettavasti edes toivoa sitä pientä vähää), niin syksyllä aloitamme IVF:t ja päästään mukaan klinikan uuteen kokeiluun, joka on meille tosi hyvä juttu ;)
 
Eli hyvin positiivisin mielin kohti syksyä, ja silloinhan me onnistumme!
Pääsin muuten myös opiskelemaan unelmieni ammattiin :D Joten hyvin positiiviset tunnelmat tulevasta syksystä!
 


Kommentit

 1. Onnea opintopaikasta! :) Suunnitelmat kuulostavat oikein hyviltä. Jos ei nyt onnista niin syksyllä sitten!

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan! Niin tänään kuin syksyisiin opintotuuliinkin :) Hyvältä kuulostaa myös klinikan tarjous, jos juhannuksen kunniaksi tällä kertaa ei natsaa. Kesä kuluu sutjakkaasti, kun on odotettava pläänikin valmiina. Pidetään kuitenkin peukkuja, et suunnitelma ois turha ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Olen ihan fiiliksissä tuosta opiskelupaikasta. Se on siis jatkoa mun ammattiopintoihin, joten teen sitä työn ohella. Mutta en malta odottaa, että alkaisi jo!
  Ja tuli niin hyvä mieli sieltä klinikalta lähtiessä viikko sitten, ihan hymyilytti koko ajan vaikka inseminaatioajankohta oli tosi epävarma. Eli munasolu oli siis jo irronnut, muttei tiedetä että milloin.
  Mutta tieto siitä, mitä tullaan tekemään ja miten/milloin tekee olon jotenkin turvalliseksi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään