Hyviä viboja

Olen viime viikkoina voinut niiiin hyvin, että en meinaa uskoa todeksi tätä! Kaksi asiaa, joilla on luultavasti merkityksensä: valo ja Thyroxin-lääkitys.
Lääkityksen myötä olen ollut paljon energisempi, väsymys on hävinnyt lähes kokonaan!? Nukun yöt ihan normaalisti, olen illalla väsynyt, mutta en koko iltaa, kuten aiemmin.

Aamulla pääsen suhteellisen helposti ylös sängystä, aamut ei ole olleet kovin vaikeita. Tämä on ainakin asia, johon pelkkä valo ei vaikuta, koska olen ollut myös kesäisin tosi huono heräämään. Jos vertaan viime syksyyn, niin kun heräsin 5.50, olin vielä 8-9 aikaan aivan unessa. Tarvitsin 2 kuppia kahvia, että pääsin käyntiin. (Kahvia en ole juonut itse asiassa pariin kuukauteen kuin viikonloppuisin.)
Nyt kun nousen, niin olen heti hereillä. Käyn koirien kanssa ulkona ja olen ihan skarppi sen jälkeen. Nautin valosta ihan superpaljon, kun sitä riittää jo aamusta asti!

Mieliala on ollut tosi hyvä ja kestän stressiä myös paljon paremmin.
Huomaan, että siedän jo hyvin kaikkia vauva-asioita ympärilläni. Siis hyvin, en täydellisesti.
Ajattelen kuitenkin usein asiaa ja olen jo laskenut, että jos kierrot ovat ihan normaalit, niin huhtikuussa ovulaatio tulisi pääsiäisen jälkeen. Kunhan seuraava kierto nyt tämän viikon lopulla alkaa, niin soitan klinikalle ja sovitaan kuviot.
Viime syksynähän oli puhetta Bemfolan käytöstä seuraavan siirron yhteydessä, mutta en tiedä onko se tarpeen. Nyt on kuitenkin selvinnyt nämä muut tekijät.
Olen tosi huonosti muistanut tehdä ovulaatiotestejä... siis oikeasti vain yhdessä kierrossa ja yhdessä yritin tehdä, mutta testit loppuivat kesken ja en jaksanut ajella erikseen hakemaan niitä. Koitan nyt kuitenkin skarpata tähän alkavaan kiertoon senkin suhteen. Pitänee varmaan tilata nyt netistä tikkuja.

On kiva huomata, että se usko ja toivo tähän hommaan on jo palannut. Oikeasti ollaan sitä mieltä, että voidaan onnistua!

Kommentit

  1. Jos haluat onestep ovistikkuja, voin lahjoittaa. Mulla jäi yli varmaan toista kymmentä.

    VastaaPoista
  2. Ilman muuta, kiitos!! Eikä tarvitse lahjoittaa, maksan kyllä mutta laitellaan tietoja yksityisesti tarkemmin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään