Maaliskuun kierto...

...alkoi tänään!


Tässä kun on tätä kevään mukanaan tuomaa intoa, niin aloin tosissaan miettiä mahdollisuutta, että muutettaisiin joksikin aikaa toiselle paikkakunnalle. Tämä ajatus on siis lennellyt meillä kotona jo viime syksystä lähtien, mutta olen itse sen torpannut täysin, koska minulla on vakityö täällä ja meidän talo on kuitenkin se oikea Koti, josta en halua luopua. Mirkulle on siis tarjottu töitä, jossa palkka olisi reilusti parempi kuin nykyisessä paikassa. Ja taloudellisesti nyt oikeasti tarvittaisiin jotain buustia.

Meidän talosta en suostu luopumaan ja jatkossa haluan kyllä asua täällä, missä nytkin, mutta maisemanvaihdos ei kyllä tekisi yhtään pahaa väliaikaisesti.
Olen ajatellut koko ajan, että minulla ei ole ketään tuttuja siellä päinkään, mutta tarkemmin kun katselin Google Mapsiä, niin totesin että sieltä on lähestulkoon kaikkiin paikkoihin 3 h matka, joissa meillä on jotain käyntiä. Hyvien ystäviä olisi jopa 1-1,5 h matkan päässä. Nykyäänhän ajamme sen 3-6 h mihin tahansa oikeastaan menemmekin.
Jos muuttaisimme, niin se tarkoittaisi sitä, että aloittaisin oman yritykseni pyörittämisen siellä. Toisaalta se on ihan sama, missä aloitan yrityksen pyörittämisen, mutta kun muuttaisimme takaisin tänne, olisi aloitettava asiakaskunnan haaliminen alusta. Toisaalta tarvitsen aika paljon rahaa, että pystyn rakentaman esim. omat toimitilat, joten haittaisiko se, että tekisi ensin hommia vähän muualla, jossa asiakkaita olisi ehkä helpompi saada alkuun ja sitten laittaisin omat toimitilat pystyyn, kun olisi jo vähän kokemusta.

Sitten jos saisimme raskauden onnistumaan, niin käytännössähän olisin äitiyslomalla kuluvan vuoden jälkeen.
Nyt on kuitenkin ensimmäinen etappi se, että pääsisimme alkionsiirtoon pääsiäisen eli huhtikuun puolen välin jälkeen! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään