Kun ei niin ei

"Joka keinussa jumalten keinuu
Väliä taivaan ja helvetin heiluu
Hän kokee huiput ja kuilut kun keinuu
kun keinuu

Joka selässä ristinsä kantaa
Kohtalon haltuun itsensä antaa
Hän kokee huiput ja kuilut kun keinuu
kun keinuu"


Erityisesti varmaankin sattuu, kun tietää, että se oli viimeinen alkio. Mietin, miksi se piti tuhlata tähän kroppaan. Miksei säästetty sitä ja alettu tosissaan miettiä sitä vaihtoehtoa, että Mirkku lähtisi hoitoihin. Se oli niin sitkeä alkio, että se olisi kiinnittynyt ja elänyt jos sillä olisi mahdollisuudet. Tuntuu, että ei tässä kropassa ole mitään mahdollisuuksia elämälle, koska tämäkään ei selviytynyt.

Nyt on kyllä taas vähän vaikeampaa jatkaa. Voisin mennä uuteen IVF:ään jos alkiot siirrettäisiin Mirkulle. Mutta se, että saadaan hyviä alkioita, jotka tuhlataan minuun, niin sitä varten en halua maksaa tuhansia euroja. Jos tehdään niin paljon, että saadaan aikaan ne alkiot ja kasvatellaan niitä näin pitkälle, niin parempi laittaa ne paikkaan, jossa niillä voi olla jotain mahdollisuuksia.

Ehkä jatkan inseminaatioissa ja toivotaan jotain maailman ihmettä. Ainakaan ei tarvitsisi vielä tehdä päätöstä siitä, että tämä yrittäminen loppuu tähän paikkaan. Insseissä olisi ehkä varaa käydä vaikka se sitten kestäisi pitkäänkin, että johonkin päätökseen tullaan.

Ajattelin jatkaa Terolutit yms. vielä viikonlopun yli, kun en haluaisi menkkoja tähän viikonloppuun. Tänään tulin vanhemmilleni ja olin menossa yhteen seminaariin, kun säikähdin, että menkat alkoi jo nyt terojen läpi! Apua, eihän mulla ole mitään siteitä tms. mukana. Wc-paperissa oli ruusun kuvia, mikä näytti punaiselle pöntössä :D Enköhän saa olla rauhassa vielä alkuviikkoon...

Kommentit

 1. Voi ei. Oon todella pahoillani teidän puolesta. Ja sitkeän alkion. Varmaankin turhaa ajatella siirtoa alkion tuhlaamisena. Kukaan ei voi tarkalleen tietää, miksi alkio ei kiinnittynyt. Sun kroppasi on yrittänyt kaikkensa.

  Olisi kiinnostavaa kuulla enemmän teidän mietteistä siitä, että vaihtaisitte synnyttäjää. Myös kiinnostaisi tietää, millaisia yksityiskohtia liittyisi siihen, jos Mirkulle siirrettäisiin sinun munasoluista hedelmöitettyjä alkioita.

  VastaaPoista
 2. Pahoitteluni.Pidättekö te nyt taukoa hoidoista vai meinaatteko milloin kääntää inssit läpi?

  VastaaPoista
 3. Eikä :( ei ole sanoja!
  Tsemppiä tuleviin valintoihin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään

Alkioliima / EmbryoGlue ???