Piinaviikko

Piinapäivät on kuluneet niin luvattoman helposti ja nopeasti, että nyt on tosiaan menty sillä "et vaan ajattele asiaa niin paljon, niin kyllä se siitä sitten onnistuu" -ohjeella :D No ei vaan. Vasta pari viime päivää on enemmän ajatuksissa pyörinyt taas se, että testipäivä lähestyy. Testipäivä ei ole mikään ilon päivä, joten fiilikset ei juurikaan nouse tässä mitä lähemmäs sitä hetkeä tullaan. Oon myös tosi vahvasti ehdollistunut raskaustestitikkuun negatiivisesti, toisin kuin ovistikkuun, joka sentään usein tarjoilee sitä hymynamaa :) Oon siis jopa sen takia välillä tehnyt raskaustestin ovistikulla, koska siihen on kivempi pissiä :D

Sitä taas miettii aktiivisesti, että miten käsittelen sen negan. Miten se haittaisi elämää mahdollisimman vähän ja aiheuttaisi pahaa mieltä mahdollisimman vähäksi aikaa. Oikeastaan itse kestän sen jo jotenkin, mutta sitten kun alan miettiä, että mitä Mirkku. Mun vanhemmat. Kaverit (joille ei ole ONNEKSI nyt edes kerrottu kellekään). Sitten kaikki on pettyneitä ja mun pettymys sen kun vaan syvenee, vaikka olin jo vähän päässyt siitä suosta, ettei se imaise mua ihan sinne syövereihin. Nyt kukaan muu ei tiedä, niin kenellekään muulle ei tarvitse "tuottaa pettymystä", niin hölmöltä kuin se kuulostaakin.

Olen nyt myös selvinnyt täysin oireitta! Jihuu! Ei miettimistä ja vauvapalstojen selaamista, että onko tämä mitä ja kenellä on ollut ripuli ja kenellä flunssa ja mites ne rinnat.
Lievää rintojen pakotusta on ollut pari päivää ja lievää vatsan turvotusta myös ja niitä oli mun mielestä viime kierrossakin eli luulen, että Terolutit tekee sitä. Ja olen varma, että tuo alavatsan faskiakäsittely on helpottanut sitä kireyttä, koska MITÄÄN vatsajomotuksia, kipuja, kiristyksiä ei ole ollut, joista olen kärsinyt ihan joka loppukierrossa!
Suolisto on voinut niin hyvin kun olen ollut ilman vehnää. Kyllä sitä on ihminen tyhmä!!! Pitää elää yli 30 vuotta, että älyää ja senkin vasta kun joku tulee ja sanoo...

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään

Alkioliima / EmbryoGlue ???