Kevät

Mulla on viime viikon ollut tosi keväinen olo, eikä millään meinaa uskoa, että vielä oli tammikuu! Lisääntynyt valon määrä varmaan tekee paljon sitä, että mieliala kohoaa ja tulee jotenkin "toiveikas" olo. Ei vain tämän lapsenhankinnan suhteen, vaan kaiken.

Olen laiminlyönyt itseäni jo pitempään esim. liikunnan, ruokavalion, oman ajan ja monen muun asian suhteen. Haluaisin vähän painoa pois tai ainakin enemmän lihasta ja vähemmän rasvaa.
Tämän kuun ajan ollaan laitettu ruokavaliota kuntoon - ei mitään diettiä, mutta pyritään syömään suurin piirtein suositusten mukaan. Olen vuosikaudet liikkunut kyllä säännöllisesti päivittäin, mutta olen nyt käynyt säännöllisesti myös harrastamassa ohjattua liikuntaa ja keskiviikkona saan kuntosaliohjelman, jotta saisin sitä lihaskuntoa pikkuhiljaa myös kehitettyä.
Tuo ajan ottaminen liikunnalle on mulle myös sitä omaa aikaa, jolloin ei tarvitse miettiä mitään tai ketään muuta.

Keväällä on myös haku täydennyskoulutukseen, johon olen odottanut pääseväni. Oikeastaan jo silloin, kun tähän omaan ammattiini hain opiskelemaan, niin tähtäimessä oli tuo täydennyskoulutus. Se olisi unelmani ammatillisesti. Opiskelu alkaisi syksyllä työn ohella, jos pääsen kouluun.

Tietysti näihin asioihin vaikuttaa hyvin paljon se, miten tuo raskautuminen mahdollisesti onnistuu. Mutta oman jaksamisen kannalta tuntuu tärkeältä, että on näitä muita tavoitteita elämässä tällä hetkellä myös! Olen vähän sellainen luonne, että säännöllisesti pitää olla jotain projektia. Otin myös yhden harratukseeni liittyvän luottamustehtävän tässä vastaan, joka aika paljon työllistää, mutta mukavalla tavalla.

Noista vitamiineista yms. mistä kirjoittelin aiemmin. Tutkin niitä omia vitamiinejani ja olen syönyt sellaista B-vitamiinia, jossa on foolihappoa 600 mikrogrammaa. Eli on sitäkin tullut näköjään syötyä jo, kun en älynnyt, että tuo B-vitamiinivalmiste sitä sisältää... Näin "paljon" näistä näköjään tietää. Ja tuo 600 mikrogrammaa näkyy olevan enemmän kuin mitä nuo raskausvitamiinivalmisteet sisältävät.

Tämän viikon perjantaina on seuraava käynti klinikalla ja toivon, että inssi onnistuisi samana päivänä!!! Letrozolia on tässä jälleen syöty ja kuten viime kerralla, myös nyt on vasen olkapää ja ranne kipeytyneet. Molemmissa on jotain epämääräistä vikaa, jotka eivät säännöllisesti vaivaa. Nyt nämä kaksi kertaa, kun olen syönyt Letrozolia, niin molemmat nivelet ovat samanaikaisesti kipeytyneet usean päivän ajaksi. Viimeksi kivut loppuivat muutama päivä kuurin jälkeen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään