Aukiolotutkimus

Huomenna se tehdään ja vähän alkoi jännittää... Käsittääkseni se tavallisesti tehdään keittosuolaliuoksella ja voi olla hyvinkin kivulias. Minulle ehdotettiin klinikalta toista vaihtoehtoa, jossa tutkimus tehdään vaahdolla. Vaahtoa tarvitaan vain pieni määrä ja se jollakin tavalla laajenee ja kulkee sitten siellä munanjohtimissa (jos kulkee). Ei kuulemma pitäisi olla kivulias, mutta kehotettiin kuitenkin ottamaan 600 mg Burana varmuuden vuoksi. Ei se varmasti mikään miellyttävä kokemus ole kaikesta huolimatta. Puoliso pääsee huomenna mukaan, ensimmäistä kertaa sitten ensikäynnin!
Onhan se kiva, että mennään molemmat, varsinkin jos tulee huonoja uutisia, niin aika tympeää olisi ajella 1,5 h kotiin yksin.
Mulla on jotenkin nyt niin skeptinen olo koko homman suhteen. Siis, tuntuu vain että aikaa on mennyt jo niin pitkään, eikä vielä mitään ole tapahtunut - ei edes kuin yksi vaivainen inseminaatio! Vaikka eihän sitä aikaa tosiaankaan ole kulunut vielä mitään. Ja nyt en ole juurikaan asiaa pyöritellyt päässäni viime viikkoina.
Ensi viikolla EHKÄ, mahdollisesti päästäisiin inssiin.

Kommentit

 1. Toivottavasti kaikki on niinkuin pitää ja tsemppiä tulevaan inssiin sitten, kun se on! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo vaahto onki mulle ihan uus juttu. Itelle tehtiin keittiksellä, eikä se mahottomasti kipuillu vaikka kipulääkettäkään en etukäteen ollut ottanu. Tuntu toki ilkeeltä paineentunteelta ja hartiapistosta oli jälkikäteen, mut ne kestää kyllä. Vaahto kuulostaa jännältä. Ei sen turpoominen torvissa sit mitenkää vaikuta inssiin? Et voidaan olettaa munasolun kulkevan tavalliseen tapaan muutaman päivän päästä? Jännä kuulla miten homma päätyy. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä :) Inssin voi kyllä tehdä samaan kiertoon, kunhan tuo tutkimus tehdään riittävän ajoissa. Eli kp 7-9 kun mulla sitten ovulaatio on suurinpiirtein kp 13-15. Nyt on kp 7.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä! Aukiolotutkimus ei välttämättä satu yhtään. Mulla tuntui melkein samalta kuin inseminnaatio. Alla oli kyllä ne suositellut kipulääkkeet. :)

  VastaaPoista
 5. Mietittiin, olisiko se niin että jos on tukossa niin se paine aiheuttaa kipua..?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään