Vinkki viitonen

Kun olen käynyt klinikalla, pysähdyn aina yhteen kauppakeskukseen matkan varrella. Siellä sitten harrastan vähän shoppailua ja käyn syömässä sushia, jota ei meiltä päin saa :D Nytkin kävin tavalliseen tapaan Bodyshopissa (jota ei myöskään meillä päin ole) ja ostin uuden rasvan kokeiluun.
Kärsin siis atooppisesta ihosta ja ongelma on vielä, että monelle rasvalle (myös perusvoiteille) ihoni reagoi niin, että alkaa kamala kirvely ja kutina kun rasvaan esim. kaulan ihoa. Monesti joudun turvautumaan vahvempaan kortisonivoiteeseen, mutta olen yrittänyt pärjätä mahdollisimman paljon ilman. Nyt löysin huipputuotteen!Sain itselleni jo huonon omantunnon aikaiseksi loppuviikosta. Viime viikolla tuli aika rankasti urheiltua. Käyn maanantaisin jumpassa ja keskiviikkona oli uuden kuntosaliohjelman ohjaus, jonka kävin sitten perjantaina tekemässä läpi, lauantaina kävin kokeilemassa pari uutta jumppaa ja sunnuntaina menin vielä puolison mukaan salille tekemään vain aerobisen treenin. Olin päättänyt, että jos inseminaatio onnistuu, niin en mene perjantaina salille. Mutta kun ei mitään tehty, niin päätin mennä ja vähän päästellä höyryjä samalla. Viimeisessä liikkeessä iski se ajatus, että ei kai vaan... Teen siinä lantionnostoja levytangolla 20 kg painoilla. Tanko painaa juuri alavatsaa suoliluunkärkien alapuolelle eli siihen munasarjojen kohdalle. Tuli oikein sellainen tuska, että jos itse aiheutin tämän!
Yritin kyllä heti sitä järkeillä, että jos aiheutinkin, niin en voi kyllä lakata elämästä tämän projektin vuoksi ja tuollaisia viikkoja ei mulla normaalisti koskaan ole - nyt sattui vaan monta juttua samalle viikolle. Tavallisesti käyn nyt sen 1-2 krt viikossa treenailemassa.

Syömisen kanssa on kyllä nyt tullut lipsuttua sitten. Nyt viikolla on mennyt joka päivä jotakin: suklaata, pari laskiaispullaa ja lasi viiniä, vaikka arkena ei ole tarkoitus mitään näistä ottaa. Myös vitamiinit on autuaasti jääneet ottamatta. Nyt vähän itseä niskasta kiinni!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään