Ilon kautta mee!

Huh huh! Tällä viikolla tajusin, mikä järjetön pyöritys on ollut päällä kokonaisen vuoden. Ihminen menee vaan siihen pyörteeseen, eikä tajua edes olevansa keskellä hirmumyrskyä. Stressin määrä, jossa olen ja ollaan eletty viimeisen vuoden ajan, on ihan hurja. Ja miten älytöntä, että sen tajuaa vasta kun tilanne on rauhoittunut.

Mietin tässä eräänä päivänä kulunutta vuotta ja tajusin, että se on ollut pelkkää arjessa selviytymistä aamusta iltaan. Meillä on siis Mirkun kanssa yhteinen harrastus, joka on oikeastaan elämäntapa ja joka on nyt viimeisen vuoden ajan imenyt kaikki energiat meistä molemmista. Yksi projekti siihen liittyen päättyi nyt tällä viikolla ja päätin, että nyt se loppui! Se hulluus.
Päätin, että en tee enää mitään ylimääräistä. En kenenkään muun takia. Vain silloin kun itse haluan ja oikeasti ehdin. Minä itse päätän, miten elämääni elän, joten minun itseni on aika tehdä jotain muuttaakseni asioita.

Syksy on nyt saanut mut täyteen energiaa! Koulu alkaa neljän viikon päästä!!! Sain eilen uudet kirjat ja olen niin fiiliksissä! Lisäksi huomasin, että kansalaisopistolla alkaa kurssi Viron alkeet! Siis olen odottanut, että pääsen opiskelemaan vironkieltä, joka on minusta niin hauska ja mielenkiintoinen kieli ja ehkä jopa suht helppo oppia :) Eli sellaistakin ohjelmaa olisi tiedossa.

Maanantaina on se jännittävin juttu... hoidon suunnittelu klinikalla. En ole ihan varma, mikä siinä jännittää eniten. Mulla pitäisi juuri tuolloin olla aika lailla ovulaatio päällä, joten melko hyvä ajankohta varmaan nähdä sitä munasarjojen toimintaa. Pitäisi valita uusi luovuttaja. Ja ajankohta, milloin IVF tehdään. Vähän pelottaa, ettei se mene juuri ekan kouluviikonlopun kanssa päällekkäin, koska sieltä en tietenkään voi olla pois ja koulu on ihan eri puolella Suomea.

Töissä alkoi YT:t, joten pientä jännitystä sekin tuo syksyyn. Mutta enpä anna sen nyt latistaa tunnelmaa.

Kommentit

  1. Moi! Löysin blogisi muutaman mutkan kautta ja jään seuraamaan matkaa. :) good luck!

    http://yourdaddyisaunicorn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva, että löysit tänne ja kiitos linkistä! :)
    Tsemppiä myös teidän matkaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään