Uudistuksia

Vähän uutta ilmettä blogillekin, kun tummanruskea alkoi tuntua liian synkältä väriltä keskellä kesää!
Sain itselleni kehitettyä oikein megalomaanisen uupumuksen. Tämän kuun alussa (juuri piinapäivien aikaan) oli monta juttua päällekkäin, jotka vei energioita oikein urakalla. Yksi oli se ystäväni hermoromahdus, josta kirjoittelin ja lisäksi nuo piinapäivät ja pettymys ja lisäksi joka päivä ollut menoa aamu kahdeksasta iltakymmeneen.

Olen yrittänyt lisätä liikuntaakin, kun ajattelin jos väsymys johtuu huonosta kunnossa. Olen kahden koirani kanssa käynyt juoksulenkeillä ja alkanut oikeasti nauttia siitä! En ole koskaan oikein tykännyt juosta, mutta nyt juoksen vain sykemittarin kanssa ja olen asettanut itselle tietyt sykerajat, jonka mukaan sitten menen. Ettei tule mentyä liian kovaa. Ja se on oikeasti niin kivaa! Koirat tykkää, kun mennään lujempaa kuin normaalisti ja se olo, mikä tulee jo lenkillä, on niin mahtava.

Syömisten kanssa olen vielä vähän epävarma. En tiedä, pitäisikö nyt hankkia ihan jonkun ammattilaisen tekemä ruokavaliosuunnitelma. Kun kerran nyt olisi syksyyn asti hyvin aikaa tehdä pientä kehonmuokkausprojektia. Lähinnä siis haluan eroon keskivartalorasvoistani, jotka epäilemättä ovat enimmäkseen tuolla vatsaontelon sisäpuolella, mikä on tietysti kaikista epäterveellisintä. Olen juuri sellainen "laiha läski", josta puhutaan. Eli näytän muista ihan hoikalta, mutta koen olon usein tukalaksi ja paksuksi. BMI on 22-23, mutta olo ei ole sen mukainen. Olen myös pitkään kärsinyt erikoisista kivuista kylkien "sisäpuolella" aamuisin. Joudun joskus heräämään ja nousemaan ylös sen takia, etten voi olla enää pitkällään, kun kiristää niin paljon. Tämä on lähestulkoon loppunut nyt kun sokerinsyönti on tosi paljon vähäisempää.

Olen tosi onnellinen, että olen päässyt kontrolliin sokerinsyömisen kanssa. Pidin toukokuussa sitä sokeritonta aikaa ja nyt en syö edes välttämättä viikonloppuisin mitään karkkeja enkä suklaata ole syönyt pitkään aikaan, kun tajusin miten paljon siinä on kaloreita :D Jäätelö on ainoa, mitä näin kesäaikaan menee välillä myös viikolla.

Alkoholi on pysynyt poissa kuvioista ja olen ihan rakastunut Happy Joen alkoholittomaan siideriin, joka on ainoa siideri, joka maistuu oikeasti kuivalta omenasiideriltä! Siinä on kivasti myös vain 20 kcal ja alle 5 g sokeria, joten se on oikeasti parempi janojuoma kuin mehu ;) Plus siinä ei ole mitään väriaineita yms. joista saan mukavat ihoreaktiot - verrattuna limuihin siis.
Toinen hyvä alkoholiton juoma on Söhnlein Brillant -kuohuviini, joka on myös oikeasti kuohuviinin makuinen.
Eli mikä sen kivempaa kuin hyvät juomat ilman alkoholia ja sen aiheuttamia epämukavia oloja! Krapulat on olleet mulla jo muutaman vuoden ajan ihan kammottavia ja lisäksi en tykkää siitä tunteesta, mikä tulee muutaman viinilasillisen jälkeen, kun ei ole enää "in control". Ehkä se on jotain kontrollin menettämisen pelkoa, mutta olkoon mitä on.

Tänä viikonloppuna on edessä kunnon perinteinen alkoholijuhla, eli Ilosaari rock! :D Siellä ollaankin käyty viimeiset noin 6 vuotta ja nyt ekaa kertaa ilman alkoholia ja odotan innolla! Musiikki ja se tunnelma on vaan niin parasta!!!

Kommentit

  1. Näkyykö muilla nuo typerät punaiset raamit tekstien ympärillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näy mitään punaisia raameja. Kivan kesäinen ja kevyt uusi ilme! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään