Hermot meni

Eilen mulla meni hermot. Ihan täysin loppui kärsivällisyys. Itkin, hermoilin, mietin millä ja milloin ja onko pakko tehdä se testi! Eikö olis vaan niin kiva odottaa, että jos menkat alkaa. Lugesteronin läpi ne ei mulla kuitenkaan tule. Että pakko se on tehdä se testi. Mutta voiko sen tehdä jo nyt!?!?! HETI!!!!!

No ei ole mitään järkeä. Jos se on nega, niin testaanko sitten joka päivä perjantaihin asti ja sama paniikki joka aamu. Tai jos se on positiivinen, niin en voi kuitenkaan uskoa sitä ennen kuin silloin perjantaina. En halua testata ylipäätään perjantaina, koska me lähdetään silloin reissuun ja illalla pitäisi olla juhlimassa ystävän kolmekymppisiä. Jos tulee pettymys, niin juhlafiilis voi olla aika kaukana.
Eli tänään päätimme, että testataan torstai-iltana! Kompromissi. Ei liian kaukana, mutta tarpeeksi lähellä. Silloin on punktiosta 16 vrk ja siirrosta 13.

Nyt päätin pysyä järjissäni vielä sinne torstaihin ja kuten Mirkku sanoi, niin myös siitä eteenpäin :)

Kommentit

 1. Mä niiiiin tiedän tunteen! Mä oon täällä kans aivan hermoheikko. Lähden pariksi päiväksi reissuun ja mietittiin että tehdään testi ennen sitä eli huomenna. Mut lopulta tultiin siihen tulokseen että ei kestä nyt negaa ja teemme testin kun tulen reissusta perjantaina, eli virallisena testipäivänä.

  Tsemppiä vikoihin päiviin!! Tiedän miten tuskaisia ne on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tsemppiä kovasti sinne!!! Hermoja raastaa tällainen ihan kertakaikkiaan. Onneksi on joka illalle nyt jotain ohjelmaa, että kun töistä pääsee niin ei tarvii mennä kotiin mietiskelemään. Toivottavasti sullakin reissu vähän helpottaa odotteluaikaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään