Toinen ultra

Kaikesta jännityksestä huolimatta pistämiset on sujuneet ihan hyvin! Bemfolan pistäminen on tosi helppoa, kun neula on niin ohut ja kynä on helppo käyttää. Orgalutran oli ensin vähän hankalampi, siinä on paksumpi neula ja en oikein tiennyt, miten se pitäisi pistää.
Ohjeessa lukee 45 asteen kulmassa, mutta ei miten syvälle. Kysyin tänään klinikalla asiasta ja selvisi, että neula pistetään pohjaan asti ja ilmaa ei tarvitse poistaa ruiskusta.
Tänään pistäminen menikin jo hyvin.
Ehdin jo vähän hermoilla, että koko määrä ei mennyt eilen oikeaan osoitteeseen ja nyt tietysti munarakkulat alkavat irtoilla! Etenkin kun illalla alkoi olla nipistäviä tuntemuksia alavatsassa. Ehdin jo itkeäkin sitä illalla Mirkulle, kun nämä itkut on tässä ollut vähän herkässä viime aikoina :D
No, ultrassa tänä aamuna selvisi, että yhteensä 11 munarakkulaa on kehittynyt 14 mm kokoisiksi ja pari kpl 10 mm ja kaikki olivat ihan paikoillaan :)

Punktiopäiväksi päätettiin tiistai klo 10! Pistän Bemfolaa vielä tänään ja lauantaina ja Orgalutrania joka päivä lauantai-iltaan asti. Sunnuntai-iltana klo 22 pistetään Pregnyl, jotta munarakkulat ovat sitten tiistaina valmiina kerättäväksi.

Lähdin tänään ajelemaan kohti koulua, jonne on siis usean sadan kilometrin matka. Yövyn vanhemmillani melko lähellä koulukaupunkia. Olin matkalla tänään klo 19, kun oli aika pysähtyä ja  pistää hormonit. Olipa mielenkiintoista siinä rekkojen keskellä alkaa kaivaa ruiskuja esiin ja piikitellä siinä autonpenkillä ohimennen :D

Enää siis 5 päivää punktioon ja sormet ja varpaat ristiin, että kaikki sujuu hyvin ja ensi viikon lopulla olisi se hienoin asia edessä!!! En uskalla vielä edes sanoa ääneen...

Kommentit

 1. Täällä jännitetään teidän puolesta! Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja lopputulos olisi se kaikkein paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Odotus on suuri, en (onneksi) jännitä ja pelkää itse punktiota vieläkään, mutta se lopputulos...huh!

   Poista
 2. Heippa!
  Meillä on kovin samanlainen aikataulu. Huomenna on ensimmäinen ivf-ultra. Takana viisi inssiä ja nyt siis eka ivf. Jännittää aivan älyttömästi että onko siellä mitään. Oviksen merkkejä ollut koko viikonlopun, mutta toivottavasti on vaan jotain lääkkeiden sivuvaikutuksia... Tsemppiä kovasti punktioon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Toivottavasti teillä ultrassa näytti hyvältä. Onnea matkaan! :)

   Poista
  2. Kiitos! Ultrassa kaikki näytti hyvältä ja punktio on keskiviikkona. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meidän matka

Alkioliima / EmbryoGlue ???

Lievää hyperiä ja paluu normaalielämään